C-vitamin for urbane med hjemlengsel

Hvem vil vel bo i en høyblokk i byen når de isteden kan dyrke egne urter på taket, nyte sosiale middager under pergolaen eller ta en fisketur på fjorden? Et liv med lange, solrike ettermiddager venter på deg og dine her på Myrvoll stasjon.

Centralen blir det første leilighetskomplekset du kommer til når du svinger inn på Myrvoll stasjon. Her finner du 48 leiligheter fordelt over 4 etasjer med direkte tilgang til garasjen i underetasjen. Butikker, kafeer og alt du trenger finner du i 1. etasje og på torget like ved. Leilighetene varierer i størrelse – fra i underkant av 50 m2 til opp mot 94 m2. De største leilighetene er tilrettelagt for å ha en utleie-enhet med egen inngang, eget bad og opplegg for hybelkjøkken, noe som kan gi en kjærkommen ekstrainntekt for mange.

Her har arkitekter og eiendomsutviklere arbeidet sammen for å utvikle moderne hjem det er godt å bo i, uansett hvor mange kvadratmeter du har til rådighet. Alle leilighetene har store vinduer for å få inn mest mulig lys, i tillegg til en romslig balkong med plass til både morgenkaffe og et farvelkyss.

OM Å KOMME HJEM

Hvem har sagt at du ikke kan få akkurat det livet du og familien drømmer om? Centralen er en oase i det grønne en kort togreise unna Oslo – med armslag, fuglesang og frisk luft. Med kirsebærtrær, lavendel og urtebed som dufter av sydlig sommer, rett utenfor døren. Morgenen kan starte med en rusletur til barnehagen, til bussen eller toget, som er rett rundt hjørnet. Om sommerkveldene kan du vanne tomatplantene i takhagen og pynte middagen med selvdyrket rosmarin. Ungene spiller volleyball med naboen, mens dere betrakter solen som går ned over tretoppene. Kanskje er Centralen på Myrvoll stasjon stedet der du alltid har ønsket å bo?