Bo der du selv ville ha vokst opp

Er du ute etter mye livskvalitet for pengene? I Oppegård venter gode minner som perler på en snor. Skogturene. Den første seieren på idrettsbanen. Søndagsmiddager, der noen kommer rett fra golfbanen, mens andre henger seilerjakka på knaggen og kjenner at sola har tatt skikkelig på fjorden. Oppegård er det hyggelige alternativet til storbyen, uten at du må gi avkall på det urbane livet. Du kan jobbe i byen og kjøre hjem på en halvtime. Og hjemme, det er Centralen – boligområdet med kjærlighet i veggene og hage på taket.

Oppegård har et rikt kultur- og organisasjonsliv. Her finner du et av landets største idrettsmiljøer med idrettshaller og baner på Sofiemyr stadion og Greverud, lett tilgjengelige fra der du bor. Du kan kjøre slalåm i Ingierkollen, seile langs kommunens 8 kilometer lange strandlinje i Bunnefjorden eller spille golf ved Gjersjøen eller på 18-hullsbanen til Oppegård golfklubb. Oppegård skigruppe sørger for at du kan kjøre på med vinteraktiviteter selv i snøfattige sesonger; her sparer man nemlig ikke på kunstsnøen i bakken.

Bolig & Eiendomsutvikling AS har bygget nærmere 400 boliger i Oppegård. Når vi nå tilbyr deg ny leilighet i midten av Oppegård kommune, er det fordi vi vet at du kommer til å trives på Centralen på Myrvoll stasjon. Eller hjemme, som du kommer til å kalle det.